Bemutatkozom

Nevem: dr. Reszegi Lajos.

Köszöntőmet nem szánom hagyományos bemutatkozásnak, és nem kívánom hangzatos, bölcs gondolatokkal rabolni idejét. Kérem, olvassa el soraimat, és annak alapján döntsön: érdemesnek tart-e arra, hogy rám bízza problémáit, gondjait, megossza velem személyes titkait.

Mindjárt az elején le kell szögeznem: gyermekként még nem álmodtam magánnyomozói szerepről. Szándékom az utóbbi években formálódott és érett döntéssé.

Három évtizedes rendvédelmi szolgálatot követően, bűnügyi vizsgálati, nyomozói és - nem utolsó sorban - emberi tapasztalatok birtokában döntöttem a RE.PINKERTON Kft. létrehozása mellett.   

Vállalkozásom nevében a „RE” előtag családnevemre utal, ugyanakkor a „PINKERTON” név előtagjaként különös jelentést nyer: valójában a „RE” előtag „vissza/újra” jelentése tükrözi igazi szándékom a névadásban.

Újra kívántam teremteni azon magánnyomozó szellemiségét, aki egykor ennek a szakmának az úttörője volt az Újvilágban. Vissza kívántam idézni azon elvek nagyszerűségét, amely értékrend mellett élte egész életét: a szívós kitartásét, a szakmai profizmusét. 

Az emberekben sok a megválaszolatlan kérdés, gyakran súlyos teherként nehezednek rájuk problémáik. Szeretnék segíteni abban, hogy ezekre választ találjanak.

Számomra minden ügy egyedi megoldásokat rejt, mint ahogy az emberek sem egyformák. Nem hiszek a „futószalagon” gyártott, egy kaptafára készült eszenciákban.

Magánnyomozó cégem az ország egész területén vállal megbízásokat.

Kérem, forduljon hozzám bizalommal!